Česká jezdecká federace úspěšně spolupracuje s firmou Hodinářství Bechyně, partnerem společnosti Longines

Praha, 11. prosince 2018 - Česká jezdecká federace na počátku roku 2018 uzavřela smlouvu o partnerství s renomovanou společností Hodinářství Bechyně, jedním z partnerů společnosti Longines, která je spojena s prestižní parkurovou galashow Prague PlayOffs v Praze. Tuto velkolepou událost v parkurovém skákání bude od čtvrtka 13. prosince hostit pražská O2 arena.

Společnost Bechyně spojuje to nejlepší z tradice českého hodinářství a švýcarských proslulých značek. Je na území ČR výhradním dovozcem produktů společnosti Longines, která je hlavním partnerem a sponzorem Mezinárodní jezdecké federace (FEI) a prestižní série v parkurovém skákání Global Champions Tour.

Česká jezdecká federace uzavřela partnerství se společností Hodinářství Bechyně letos na jaře. „Mám radost, že se nám daří získávat takové partnery pro české jezdectví. Spojení s prestižními značkami, které Hodinářství Bechyně na českém trhu zastupuje, zvyšuje renomé našeho jezdeckého sportu a potažmo i České jezdecké federace,“ říká prezidentka ČJF Olga Plachá.

Longines_Equestrian

„Ještě nejsme na konci roku, nicméně spolupráci považuji za velice úspěšnou a je dozajista vkladem pro jednání o jejím pokračování i pro rok 2019,“ doplňuje Plachá.

Společnost Longines je propojena s jezdectvím již od roku 1878, je také partnerem a oficiální časomírou celého seriálu Global Champions Tour. Letos poprvé bude jedním z vrcholů této série i speciální soutěž Longines Global Champions Tour Grand Prix. Tato Velká cena je určena pro 16 nejlepších jezdců, vítězů jednotlivých Velkých cen z 16 kol seriálu GCT 2018. Finální vítěz tady v Praze získá poprvé putovní trofej Longines, kde bude vyraženo i jeho jméno. Tuto trofej mohou zájemci vidět v těchto dnech i ve výloze Hodinářství Bechyně na Václavském náměstí.

Longines_Stefano Grasso

GCT_GCL/Stefano Grasso